Zaštita autorskog prava, internet pravo, naknada štete i pravna podrška startapima

Advokatska kancelarija Nedeljković je kancelarija opšteg tipa, specijalizovana za oblasti zaštite autorskog prava, medijskih postupaka i internet prava uz poseban osvrt na podršku startapima, kao i za sve vidove naknade štete. Pružamo pravnu pomoć i zastupamo u skoro svim oblastima prava, a pred svim sudovima i organima u Republici Srbiji.

Osnivač kancelarije je advokat Uroš Z. Nedeljković. Kancelarija je vremenom dobila mnoge saradnike koji čine pravni tim koji je uvek spreman i stručan da pronađe pravo rešenje za pravni problem.

Pravna pomoć, savetovanje i zastupanje

Pravnu pomoć, zastupanje i savetovanje (pravni konsalting) vršimo u građanskim, privrednim, autorskim, medijskim, radnim, krivičnim, porodičnim, naslednim, upravnim i drugim postupcima pred svim sudovima i organima uprave u Republici Srbiji, bavimo se IT pravom i drugim pravom iz oblasti informacionih tehnologija, uračunavajući osnivanje, razvoj i (do)kapitalizaciju startapa i pružamo pravnu podršku i savetovanje startapa. Izrađujemo sve vrste ugovora. Vršimo efikasnu naplatu potraživanja i naknadu štete. Zastupamo u postupcima medijacije.

Pored redovnih stvari kojima se kancelarija bavi uvek smo tu da pomognemo studentima prava, advokatskim pripravnicima i mladim advokatima.

Uvek nas možete kontaktirati kako bi našli najbolje rešenje za vaš pravni problem.

Pravna pomoć, zastupanje i savetovanje (pravni konsalting) nisu besplatni.