Заштита ауторског права, интернет право, накнада штете и правна подршка стартапима

Адвокатска канцеларија Недељковић је канцеларија општег типа, специјализована за области заштите ауторског права, медијских поступака и интернет права уз посебан осврт на подршку стартапима, као и за све видове накнаде штете. Пружамо правну помоћ и заступамо у скоро свим областима права, а пред свим судовима и органима у Републици Србији.

Оснивач канцеларије је адвокат Урош З. Недељковић. Канцеларија је временом добила многе сараднике који чине правни тим који је увек спреман и стручан да пронађе право решење за правни проблем.

Правна помоћ, саветовање и заступање

Правну помоћ, заступање и саветовање (правни консалтинг) вршимо у грађанским, привредним, ауторским, медијским, радним, кривичним, породичним, наследним, управним и другим поступцима пред свим судовима и органима управе у Републици Србији, бавимо се IT правом и другим правом из области информационих технологија, урачунавајући оснивање, развој и (до)капитализацију стартапа и пружамо правну подршку и саветовање стартапа. Израђујемо све врсте уговора. Вршимо ефикасну наплату потраживања и накнаду штете. Заступамо у поступцима медијације.

Поред редовних ствари којима се канцеларија бави увек смо ту да помогнемо студентима права, адвокатским приправницима и младим адвокатима.

Увек нас можете контактирати како би нашли најбоље решење за ваш правни проблем.

Правна помоћ, заступање и саветовање (правни консалтинг) нису бесплатни.